L’Auditori aposta per l'experimentació sensorial amb intèrprets i vins catalans



La programació “Denominació d’Origen. Maridant Música” s’inaugurarà al gener i compta amb 6 concerts que s’allargaran fins al juny. L’Auditori començarà el 2014 fent un pas endavant en la programació de música de cambra amb una nova línia de concerts, “Denominació d’Origen. Maridant Música”, que uneix músics i vins catalans en un nou format concertístic que aposta per l’experimentació sensorial amb un format intimista (aforament limitat de 50 persones). El programa compta amb 6 concerts que van del 18 de gener al 14 de juny a les 13h a la Sala 4 Alicia de Larrocha.

L’objectiu d’aquesta nova programació és doble: d’una banda, dóna cabuda a talents del país, posant especial atenció en els joves i els músics de les dues grans formacions simfòniques amb seu a L’Auditori, la Banda Municipal de Barcelona i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Per altra banda, el format innovador i la col·laboració dels sommeliers de la botiga online de vins catalans vidirecte.cat permeten crear un nou format de concert més intimista i basat en l’experimentació amb els sentits de la vista, l’oïda, el gust i l’olfacte.

El tret de sortida serà el 18 de gener amb un concert a càrrec dels Barcelona Clarinet Players, formació de músics de la Banda Municipal de Barcelona, amb un concert especial en el que es fusionarà música, degustació de vins catalans i pintura amb vi en directe a càrrec de l’artista Marina Comas Durany. Els seguiran el duo format pel clarinetista Josep Fuster i la pianista Isabel Hernández ( 8 de febrer); el Trio Bcn Cosmo de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (10 maig), el Quartet Gerhard (12 d’abril) i el Quartet Alart que tancarà la programació el 14 juny. La programació inclou també un concert de jazz el 8 de març a la Sala 3 Tete Montoliu càrrec dels Astrio.

Vidirecte.cat és una plataforma virtual de venda de vi, cerveses i licors catalans a Catalunya que posa en contacte a través de la xarxa els cellers de les diferents denominacions d’origen catalanes amb els consumidors, sense intermediaris ni sobrecostos en el preu del producte. Vidirecte.cat és un referent informatiu del món i la cultura del vi, amb un espai web que exerceix de divulgador de les virtuts i els reptes del sector vinícola català, i alhora és un canal de difusió dels cellers catalans.

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article