Lostravels o l'oportunitat de recuperar part dels diners d'un viatge cancel·lat


Lostravels és una web pionera al sector que ofereix l'oportunitat de contractar viatges i productes d'oci que els anunciants s'han vist obligats a cancel·lar. Com el nom de l'empresa identifica (viatges perduts) intenta trobar solucions, tan per les persones que han perdut l'oportunitat de fer un viatge ja pagat i així recuperar part dels diners avançats, o com a alternativa LowCost als consumidors de viatges i oci a través de la xarxa.

L'empresa, amb seu a Manlleu, actua com a mediadora entre venedor i comprador garantint sempre l'autenticitat dels productes que s'hi venen.

Creada el 2013, Lostravels posa en contacte gent de necessitats oposades (vendre un viatge/comprar un viatge) per a aconseguir un resultat satisfactori per a les dues parts. L'empresa només treu el benefici lògic de donar un lloc i un control a aquesta transacció. El que si es compromet és a verificar els canvis de nom a la reserva i comprova físicament les entrades o altres productes físics que estiguin a la venda (per exemple, caixes-regal).  A més,  paga al venedor a partir de la data d'inici del viatge, bitllet, allotjament, entrada, activitat o qualsevol altre producte.

El seu servei de “control de la transacció” es dóna a les següents àrees:

- Bitllets
- Allotjament
- Viatges
- Creuers
- Entrades
- Activitats
- Caixes regal
- Combinats de vol o tren + allotjament

Després d'aquests primers passos on s'ha temptejat el terreny, sembla clar que Lostravels comença a aglutinar un major nombre de seguidors, major nombre de transaccions al seu portal i capacitat de ressonància en un món on les novetats que suposen avantatges per al consumidor estan

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article