La Catosfera ofereix formació gratuïta sobre comunicació i Internet


De dilluns a dijous, 5 píndoles donaran nocions fonamentals de les eines bàsiques per a empreses i particulars

Quines eines ofereix Internet per afavorir la comunicació i el posicionament de les empreses i dels particulars? La Catosfera d'enguany ofereix cinc càpsules formatives i gratuïtes pensades per tractar els aspectes més imporants i bàsics de la comunicació online. La Sala d'Actes de la Bibliteca Roca Umbert de Granollers acolliran les formacions que requereixen d'inscripció prèvia.

'Catosfera Empresa', el dilluns 30 de setembre a les 12 del migdia, anirà a càrrec de Santi Ribera, director de la fundació puntCAT i Joan Sabartés, director d'operacions de BonPreu. 'Apropa't al teu mer.cat! El domini .cat com a eina de màrqueting i l'estratègia digital de BonPreu' és el títol de la formació que oferiran Sabartés, enginyer agrònom i que compta amb una dilatada experiència en càrrecs directius en l'àmbit de l'alimentació, i Ribera, BA i MBA per ESADE; MBA al Massachusetts Institute of Technology i també amb una llarga trajectòria en càrrecs de direcció, estratègia, màrqueting i vendes.

'Catosfera Formació' va orientat a aquells professionals que volen millorar les seves capacitats comunicatives. Amb quatre píndoles de dilluns a dijous, de 6 a 9 de la tarda, es repassaran els temes més importants. Dilluns, Saül Gordillo, periodista i cap de continguts digitals de El Periódico, parlarà d''Internet com a espai de comunicació, agitació i relació social'. Dimarts, Natalia Touzón, periodista i consultora especialitzada en comunicació institucional, noves tecnologies i web 2.0, parlarà d'Instagram i Pinterest a 'Les noves plataformes socials per a posicionar-te tu o el teu negoci a partir de la imatge o fotografia'. Dimecres, Miquel Martín i Gamisans, periodista i assessor en comunicació, tractarà el màrqueting de continguts en la comunicació empresarial: "Millors continguts = més notorietat a Internet = més fidelització = més vendes". I finalment dijous serà el torn d'Eli Borreda, periodista, correctora lingüística i gestora de continguts digitals, sobre la figura del Community Manager per aclarir "quines són les seves tasques i com ha d'actuar per garantir la concordança entre la comunicació online i l'offline".

Totes les càpsules són gratuïtes però requereixen d'inscripció prèvia http://2013.catosfera.cat/formacio.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article