Iecologics.com promociona productes i serveis ecològics que gaudeixen de descompte


iecologics.com és la primera pàgina web en proposar ofertes i descomptes en productes ecològics i artesanals. Unes campanyes de descompte  proposades directament pels mateixos productors, artesans o empreses. El portal facilita les eines necessàries als productors i artesans perquè tinguin el seu espai dins les xarxes socials.

Ofereix un espai a la xarxa per vendre i promocionar productes i serveis, per donar a conèixer marques i empreses i per recollir l’opinió dels usuaris. A la pàgina hi ha des de promocions per gaudir de cistelles ecològiques o cerveses artesanes amb descomptes que van des del 3 al 15%, roba ecològica per a infants amb un 10% de descompte, un pack de visita a un celler de vi i cava ecològic amb allotjament, cosmètica ecològica sense cost d’enviament, llibres de cuina saludable, vestits ecològics, etc. Tot, amb l’objectiu de fer més accessible a tothom un consum responsable, ecològic i sostenible.

Entre els col·laboradors hi ha productors, empreses, artesans, restauradors i altres professionals del sector que ofereixen propostes atractives i de màxima qualitat a les persones usuàries de la pàgina.  Iecologics aporta eines que ajuden a organitzar, comunicar i compartir informació, oferint la tecnología més avançada al servei de les marques i empreses ecològiques i artesanes per a que siguin més competitives i gaudeixin de més presència a la xarxa. La pàgina compta amb els apartats de botiga, directori d’empreses, agenda, blog connectors a les xarxes socials, i espai per a l’opinió dels usuaris. També està adaptada a tablet i smartphone.

Una de les novetats de la pàgina és que permet descarregar-se gratuïtament cupons per gaudir de descomptes en establiments físics i, gràcies al directori, es pot saber quins són els que tenim més a prop. A banda, també hi ha codis descompte per a botigues online. Sempre de descàrrega gratuïta.

Els productes ecològics disposen de certificats i la resta segueixen una elaboració o estan fets de manera respectuosa amb  l’entorn i seguint procesos i mètodes naturals i artesanals.

www.iecologics.com treballa amb banca ètica, el portal està allotjat en un servidor ecològic i és patrocinador del programa ‘Boníssim Europa’ de la revist digital ‘Ets el que menges’.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article