Presenten osonabus.cat i un plànol que integra les diverses línies de servei


L'estació de busos de Vic, ha estat escenari de la presentació d'un inèdit plànol de bus comarcal multioperador. BusOsona.cat és una iniciativa voluntària i sense ànim de lucre, i promoguda conjuntament per part de la ONG Promoció del Transport Públic i l'empresa d'autobusos Sagalés, amb l'objectiu de millorar el grau de coneixement de l'oferta de transport públic interurbà a la comarca d'Osona.


S'ha dissenyat un plànol integrat de totes les línies d'autobús de les cinc companyies que donen servei a la comarca,  amb motiu de la presentació del projecte Osonabus.cat.

En els propers mesos, es pretén ampliar aquest mapa a totes les parades de la comarca d'Osona. Per aquest motiu els promotors busquem finançament voluntari, a través de l'apadrinament d'una parada, que consistiria en finançar el cost d'imprimir la còpia del plànol que s'hi inclourà a canvi de publicitat.

El mapa també es podrà consultar properament a través del portal web www.busosona.cat i, properament, en aplicacions per a mòbils.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article