Un taller de captació de fons per a entitats sense afany de lucre

La consultora social Invenies, Coneixement i Innovació Social, ha programat per a finals d’aquest mes de juny un taller de captació de fons per entitats sense ànim de lucre.

El taller persegueix l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per a la Captació de Fons, i  està dirigit a professionals que treballin en l’àmbit de la gestió d’entitats, persones relacionades amb la direcció d’aquestes entitats i professionals, o voluntaris que participin en tasques relacionades amb la comunicació i/o la captació de fons per als projectes socials, així com per a consultors que vulguin especialitzar-se en la matèria.

Els temps que corren demanen cada vegada més que les entitats revisin el seu funcionament i els seus esquemes de finançament. La realitat fa més necessària la tasca de moltes entitats però els suports públics disminueixen dràsticament. La resposta de la ciutadania en termes generals és de solidaritat amb aquelles causes socials però la falta de tradició i la baixa orientació a la captació de fons per part de la majoria d’entitats justifica la programació de sessions de formació que aquesta que panteja Invenies.

I la situació del país porta a les empreses a revisar els seus plantejaments de relació amb la societat i els consumidors. Les politiques corporatives de Responsabilitat Social necessiten de nous interlocutors que ajudin a les empreses a trobar nous camins per poder adaptar-se als requeriments de socials.

Xavier Bretones i Brais Padín, són els professors, dues persones amb una ampla experiència en relació a les entitats, la responsabilitat social corporativa, la comunicació i la captació de fons. Puntualitzen que es diu taller i no curs perquè la metodologia serà eminentment pràctica i mostrarà el continguts per a desenvolupar l’estratègia de captació de fons.
Més informació

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article