El turisme a Osona més a prop gràcies a una aplicació per al mòbil


La nova aplicació turística per a mòbil (APPS) Hola Osona, es podrà descarregar gratuïtament a partir de la diada de Sant Jordi.  Aquesta APPS de disseny innovador aporta informació actualitzada turística i comercial per a tots els habitants i visitants de la comarca. El projecte, que té la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona a través d'Osona Turisme, vol potenciar el turisme de proximitat i oferir una eina més per donar a conèixer una comarca amb tots els seus atractius.

Hola Osona, és una aplicació per a mòbil de descàrrega gratuïta (Android i Iphone) i amb un disseny i una estructura innovadora pensada per a ser utilitzada de forma senzilla i molt intuitiva. 'L'assistent turístic' d'aquesta aplicació és en Jordi Osona, un personatge que acompanya els usuaris per l'aplicació i que els ofereix el seu suport per aprofitar al màxim les seves característiques.

Pel que fa als continguts, Hola Osona disposa d'informació actualitzada a diari, amb quatre grans apartats: Municipis (amb protagonisme per les entitats de cada poble, que poden tenir-hi el seu espai sense cost), Què Fem? (per tal que la gent sàpiga on menjar, dormir, sortir o fer rutes per la comarca), De Compres (l'espai de les associacions de comerciants i de totes les botigues que s'hi vulguin afegir) i Cap de Setmana (el gran
aparador de les activitats d'agenda més destacades de cada cap de setmana).

Hola Osona i en Jordi guiaran als habitants i turistes de la comarca als llocs més destacats, disposant a més de la geolocalització, de manera que qualsevol persona que posi en marxa l'aplicació rebrà informació immediata dels llocs més interessants que té al seu voltant.

Un projecte multidisciplinar

L'aplicació Hola Osona ha estat plantejada com un projecte multidisciplinar amb la col·laboracio d'un grup de professionals que en aquests temps de dificultats econòmiques han apostat per col·laborar en la iniciativa aportant la seva feina com a inversió inicial. Liderat per l'empresa Ceo3, especialitzada en comunicació dins dels nous canals digitals, Hola Osona compta amb un equip format principalment per professionals del món del disseny, la comunicació i les noves tecnologies.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article