Presenten el mapa de la Barcelona del consum responsable i solidari


Aquesta setmana s'ha presentat el projecte paM A PAm BCN, un mapa col·laboratiu de la ciutat de Barcelona que mostrarà punts de consum responsable i economia solidària, com per exemple  ubicarà les oficines de banca ètica, botigues de Comerç Just, botigues de roba elaborada sense explotació laboral, o establiments de venda de productes ecològics i de proximitat. De moment el mapa mostrarà el detall de la ciutat però la idea de Setem, organització promotora de la iniciativa, és expandir-lo a d'altres punts del territori.

El mapa, -accessible per web i mòbil- compta per la seva elaboració amb la recerca que farà un equip de 30 persones voluntàries, organitzades per districtes. La iniciativa pretén facilitar el consum crític de la ciutadania, poder portar a la pràctica la consciència o visibilitzar petites iniciatives per fer contrapés a grans marques.

SETEM  ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona per a la materialització del projecte. Els primers sectors que es treballaran seran la roba, l'alimentació i la banca.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article