Obertes les inscripcions dels 2ns Guardons a l'Excel.lència Enoturística de les comarques de Tarragona


Ja es troben obertes les inscripcions per poder participar en la segona edició dels Premis a l'Excel·lència Enoturística que organitza la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA).  Segons Óscar Manrique, coordinador dels premis i director de la Enoguia de Cellers de Tarragona "l'enoturisme encara és incipient a les nostres comarques, amb els guardons volem premiar aquells que ho estan fent bé i que són un exemple a seguir". Els premis seran de caràcter anual i s’atorgaran a la millor valoració obtinguda en cada tipus d’activitat empresarial: Allotjament-Restauració, Cellers, i Intermediaris d’oci.

Aquest any es convoquen tres premis que busquen continuar la tasca iniciada en l'anterior edició, i poder premiar totes aquelles activitats empresarials que envolten el món del vi en el seu vessant enoturístic.
Es podran presentar als premis totes aquelles empreses vinculades a l'enoturisme i el sector vitivinícola que desenvolupin la seva activitat en les comarques de Tarragona, com ara: cellers, cooperatives, vinoteques, hotels, restaurants, cases de turisme rural, agències de viatges... les quals han de demostrar, per mitjà d'un qüestionari, el nivell d'implicació d'aquests negocis en la pràctica de l'enoturisme i en el foment de la cultura del vi.

Els premis compten a més amb un nou web, desenvolupat per Nímia Comunicació. Aquest any s'ha facilitat i simplificat tot el procés d'inscripció i d'enviament de tota la informació necessària per participar.

Els premis es lliuraran en l'incomparable marc de la XIII Nit Empresarial que organitzarà la CEPTA a la Fira de Reus i cal destacar també que totes les empreses, pel sol fet de participar, gaudiran d'una inscripció al curs 'Qualitat Total', organitzat pel Centre de Formació de la CEPTA, amb l'objectiu de dotar les persones i empreses de la formació necessària per aconseguir l'excel·lència en qualitat.

En aquest enllaç podeu consultar les bases de la convocatòria

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article