'Llavor de llum', documental que recull l'opinió d'adolescents sobre el món que els espera


El documental 'Llavor de llum' vol ser una eina pedagògica que inspiri i apropi joves i adults, educadors i famílies en un debat que vol expressar les contradiccions i absurditats que ha generat la crisi. Per acabar de realitzar el documental que neix dels diàlegs de l'educador i animador sociocultural Raimon Casals amb els joves, l’Associació Compàs i la productora Natural Report  han optat per la  filosofia cooperativista, que fa ús de l'anomenat  Crowdfunding o sistema de finançament col·lectiu, a la recerca de petites aportacions que ajudin a finalitzar aquest documental i fer-hi difusió.




A partir del 9 de gener el projecte ha quedat en mans de tothom que vulgui participar en el seu cofinançament, ja que per ara no es compta amb més suport econòmic que el del seu propi director Raimon Casals.

El projecte neix dels diàlegs de Casals amb adolescents de 13 a 18 anys, sobre el país on vivim i el món on els agradaria viure.

La crisi, l'economia, l'educació, la tecnologia, l'ecologia són els temes eix del documental on els joves hi diuen la seva en contrast amb el que opinen figures mediàtiques com Claudio Naranjo, Arcadi Oliveres, Joan Antoni Melé, Teresa Forcades, entre d'altres, que presenten alternatives de pes per assolir una societat més justa, feliç i sostenible.

Més informació i aportacions a aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article