Nou cicle d'Esmorzars de Finançament i d'Innovació a Barcelona


El Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACC1Ó – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana –, posa en marxa els Esmorzars de Finançament i d’Innovació 2013, dues sessions mensuals dirigides a emprenedors que tenen com a objectiu presentar casos d’èxit catalans d’emprenedors i d’inversors que han esdevingut referents a Catalunya.

Més de 1.600 professionals han assistit durant l’últim any a aquestes jornades, que tenen lloc a la seu de la institució, al Passeig de Gràcia, 129, de Barcelona, i que tracten temes d’actualitat en l’àmbit del finançament de les empreses i l’aplicació de la innovació al dia a dia dels negocis.

Les sessions també incorporen un espai de networking per als assistents, que en els últims anys ha contribuït a la creació d’un ecosistema entre empresaris, emprenedors, inversors i consultors catalans.

Iniciats l’any 2001, els Esmorzars de Finançament tenen lloc el tercer dimarts de cada mes. Aquestes sessions es dirigeixen a inversors, consultors, representants de les societats de capital de risc i, en general, a tota la comunitat inversora.  

El primer esmorzar del cicle 2013 celebrat aquest dimarts,  ha participat José Maria Pina, Director d’Emprenedoria de la xarxa d’inversors privats Keiretsu Forum. Pina assessora projectes d’start-ups on elabora i posa en marxa plans de negoci i realitza la cerca de finançament.  Durant la sessió ha comentat els errors més comuns dels emprenedors tant en plantejar l’enfocament del seu projecte, com en la fase de presentació i negociació amb l’inversor.

D'altra banda, els Esmorzars d’Innovació, iniciats l’any passat, tenen lloc l’últim dijous de cada mes i estan orientats a reflexionar sobre la capacitat innovadora que tenen les empreses. Per això es dirigeixen a empresaris i directius amb capacitat de decisió, i també a gestors de projectes d’innovació. La primera sessió del 2013 serà “L’error com a motor d’innovació”, el 31 de gener, a càrrec d’Ariadna Mateu, cofundadora d’Innovalley, exemple d’empresa catalana fundada i desenvolupada amb èxit a Silicon Valley. Mateu explicarà com fugir de la por al fracàs i com explotar aquest concepte com a font d’innovacions.


ESMORZARS DE FINANÇAMENT (primer trimestre)

15 gener “Els 7 pecats capitals dels emprenedors”

José Maria Pina, Director d’Emprenedoria de la xarxa d’inversors privats Keiretsu Forum


19 de febrer “Què ofereix la banca privada?”

Ponent per determinar


19 de març “Corporate Venturing”

Charles Ehredt, Venture Farm and Innovation Group Director a ODIGEO



ESMORZARS D’INNOVACIÓ 2013 (primer trimestre)


31 de gener “L’error com a motor d’innovació”

Ariadna Mateu, Cofundadora d’Innovalley


28 de febrer “Gallina Blanca”

Mònica Mateu, Innovation Manager of New Business de Gallina Blanca


21 de març “Tous: una història de passió per la innovació”

Rosa Tous, Directora de Relacions Institucionals de Tous



Totes les sessions tenen lloc a ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129) a les 9:00 hores.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article