ACC1Ó obre el programa de beques per pràctiques a la seva xarxa d’oficines al món


Les beques es destinen a llicenciats universitaris que es formaran en internacionalització empresarial en destins com Nova York, Mumbai o Sao Paulo. La dotació d’aquestes beques, que arriben enguany a l’edició número 29, oscil·la entre 20.000 i 33.000 euros anuals bruts i tenen una durada d’un any. 

ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, ha obert el període d’inscripcions del programa de beques 2013-2014 per realitzar pràctiques a la seva xarxa d’oficines a l’estranger, situades en les principals capitals econòmiques del món.

Les beques es dirigeixen a llicenciats universitaris de fins a 30 anys d’edat. Aquesta iniciativa permet obrir noves oportunitats a joves professionals que vulguin desenvolupar projectes internacionals i capacitar-los en els àmbits de la internacionalització, la innovació i la cooperació internacional. Els destins de les beques són, entre d’altres, Nova York, Mumbai, Sao Paulo, Singapur o París.

Aquesta és l’edició número 29 del programa. Cada una de les 24 beques té una dotació que oscil·la entre 20.000 i 33.000 euros anuals bruts, en funció del país de destinació, i la seva durada és d’un any. L’estada s’inicia l’1 de juny del 2013 fins al 31 de maig del 2014.

Els joves que vulguin sol·licitar les beques han de formalitzar la sol·licitud abans del 9 de gener de 2013 a través d'aquesty web:

Més de 1.500 joves han participat als programes de beques d’ACC1Ó.  Més del 20% dels becaris que han finalitzat la seva estada professional a l’exterior són contractats posteriorment al país on han desenvolupat la pràctica, i entre el 60% i el 70% troben feina durant els mesos posteriors a les pràctiques formatives.

Incorporació de tècnics en filials catalanes a l’estranger

ACC1Ó ha posat en marxa enguany el Programa d’Incorporació de Talent per a Filials d’Empreses catalanes a l’estranger (ITI Filials), en aquest cas dirigit a les empreses del sector industrial o de serveis amb domicili social a Catalunya que tinguin una filial a l’estranger.

Amb aquest programa, es vol ajudar les empreses catalanes a iniciar o consolidar la seva activitat internacional amb la incorporació d’un professional en l’àmbit del comerç exterior.  L’agència també busca fomentar el desenvolupament del talent per a la internacionalització, i aportarà fins a 12.000 euros del cost salarial del tècnic contractat per l’empresa.

Les empreses que vulguin optar al programa ITI Filials han de presentar la seva sol·licitud abans del 31 de desembre de 2012. La incorporació dels tècnics a les filials es farà fins el 31 de març de 2013 i l’estada serà d’un any. Més informació:

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article