La Setmana de la Internacionalització reuneix empresaris catalans per impulsar les exportacions


La Setmana de la Internacionalització tindrà lloc del 15 al 19 d’octubre a la seu d’ACC1Ó al Passeig de Gràcia de Barcelona i reunirà empresaris que vulguin expandir les seves empreses a l’exterior. Els 34 directors dels Centres de Promoció de Negoci oferiran la seva experiència i coneixements sobre les oportunitats de negoci a arreu del món.

ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, organitza la Setmana de la Internacionalització del 15 al 19 d’octubre, que tindrà lloc a la seu d’ACC1Ó a Barcelona (Passeig de Gràcia, 129). Els directors i directores de les 34 oficines que té l’agència arreu del món es reuniran aquests dies amb empresaris i emprenedors que aposten per obrir-se al mercat internacional.

ACC1Ó compta amb una xarxa de 34 Centres de Promoció de Negocis (CPN) arreu del món i un àmbit d'actuació en més de 70 mercats. Aquesta xarxa d'oficines acompanya les empreses i entitats catalanes en el seu procés d'internacionalització, oferint serveis individualitzats i adaptats a les seves necessitats amb l'objectiu de tenir presència a l'exterior.

Programa

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article