La Marató per la pobresa finança dos projectes de la Fundació SER.GI


Els 2 projectes de l'entitat gironina han estat inclosos entre els 40 que rebran finançament, d'un total de 205 que es van presentar a la convocatòria

El projecte de la Fundació SER.GI “Habitem tots! Accions pel manteniment de l'habitatge” rebrà 130.075 euros de la Fundació La Marató de TV3. L'objectiu del projecte que es desenvolupa a les ciutats de Girona, Figueres i Lloret de Mar, és evitar situacions d'exclusió social generades per la pèrdua de l'habitatge, a través d'accions de mediació amb els propietaris i les entitats financeres per una banda i les persones afectades per l'altra. En cas que no s'aconsegueixi evitar el desnonament es preveu disposar d'un parc d'habitatges per tal de donar resposta a la situació generada.

En el camp de l'habitatge, la Marató per la pobresa finança vuit projectes a tot Catalunya, fet que encara fa més meritori que el projecte presentat hagi estat seleccionat per la comissió avaluadora que distribueix els fons.

D'altra banda la Fundació SER.GI i altres set entitats van presentar de forma conjunta el projecte “Marató d'oportunitats - Suma't a l'estudi, la meta ets tu!”  que també serà finançat per la Marató de la Pobresa amb una quantitat de 200.564 euros. En aquest camp han estat deu els projectes seleccionats que rebran finançament en la mateixa categoria.

Els treballs que finançarà la Marató per la pobresa es realitzaran en el període d'un any, fins al setembre del 2013.

La Fundació SER.GI és una entitat gironina que realitza projectes socioeducatius per millorar la cohesió social i les condicions de vida de les famílies més desafavorides. Molts d’aquests projectes es realitzen en col·laboració amb altres entitats i amb l’administració pública.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article