Esfruita.com una nova iniciativa on line per acostar els productes frescos a les llars


La botiga en línia permet comprar fruita i verdures de temporada des de casa. A través d'Internet el client pot triar tres models de cistella pre-definits o bé fer la comanda a mida. A esfruita.com també s'hi poden adquirir altres productes de la terra com vi, oli i embotits.

La web inclou un apartat des del que es vol assessorar als clients sobre diferents aspectes de la fruita i la verdura. Des de quines són les varietats i els productes de temporada a punt d'arribar, fins a un espai de receptes i informacions d'interès sobre el sector.

La nova empresa on line prepara cistelles de fruita i verdura, amb un assortiment de més de 20 tipus de fruites i més de 35 de verdures d'on escollir. L'enviament es fa tan a particulars com empreses. Els creadors de Esfruita proposen encarregar comandes de manera periòdica amb descomptes especials. L'àmbit de distribució de Esfruita.com comprèn tot Catalunya i el cap de setmana no hi ha servei de repartiment.

Una de les propostes d'Esfruita.com és la tramesa de cistelles de fruita a les empreses, per donar més facilitats perquè els treballadors esmorzin o berenin de forma saludable.

Les compres periòdiques setmanals i quinzenals tenen un descompte del 10%, i les mensuals del 5 %.

El portal també ofereix la possibilitat d'adquirir productes de l'Empordà com el vi Sinols o l'oli de Pau

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article