El documental 'El Territori al Plat' guardonat al 23è festival de cinema de Girona



Amb una brillant reflexió sobre la gastronomia de proximitat a l'Empordà, Toni Martí ha estat el guanyador dels premis Girona, dins de l'apartat documental. Amb 'El Territori al Plat' el director ha dibuixat el recorregut dels aliments de la mà d'un ramader, un pescador, un pagès i una cuinera.  El documental mostra les dificultats del dia a dia d'aquestes persones i de com una determinada forma d'alimentar-nos ha anat modificant el nostre paisatge.

El jurat fomat per François Boutonnet, director del Festival Cinemaginaire d'Argeles sur Mer; Natàlia Navarro, directora d'Inspai Centre de la Imatge; Jordi Teis, director de la Mostra de Documentals d'Olot Olot.doc i Josep Ferrer, del Cinema Club Vuitimig de Cassà de la Selva, ha destacat les virtuts  tècniques d'un documental que convida a la reflexió.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article