Obertes les inscripcions al 2n Congrés de Comunicació Ambiental


Ja s'ha obert el període d'inscripció per al 2n Congrés de Comunicació Ambiental que s'allargarà fins al 31 de desembre. La temàtica d’aquesta edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental. El certamen està dirigit a trobar eines per difondre el missatge ambiental a més de com compartir experiències innovadores en fórmules de comunicació. El congrés previst per als propers 24 i 25 de febrer a la Casa de Cultura de Girona, manté l’estructura de la passada edició amb la novetat d’un nou format de networking (l’speaker’s corner) i la sessió de cinema de divendres al vespre oberta al públic en general.

El Centre per a la Sostenibilitat Territorial, promotor de la trobada, ofereix 10 beques d’un import de 60 euros de descompte en la inscripció al 2n Congrés de Comunicació Ambiental. L’adjudicació de les beques es farà per ordre de recepció i només es valoraran les sol•licituds rebudes entre el 2 i el 13 de desembre de 2011.

El certamen es dirigeix  als col.lectius o persones interessades en divulgar una iniciativa relacionada amb el medi ambient: professionals i estudiants de la comunicació ambiental, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals i centres d’educació ambiental.

Dins del congrés s'ha habilitat l'espai anomenat 'L’aparador' des del que els inscrits poden presentar els projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Programa

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article