Planificant la ruta pel cap de setmana? Itinerànnia per la Garrotxa


A la Garrotxa Itinerànnia compta amb més de 700 km de camins senyalitzats, des de l’Alta Garrotxa a la Vall d’Hostoles, des del Collsacabra a Besalú. Camins tradicionals, antics camins ramaders, camins de missa... A través del portal Turisme Garrotxa pots utilitzar una eina per traçar la teva ruta a través de la xarxa de senders Itinerànnia, i aconseguir la longitud del camí, el temps de recorregut, l'alçada mínima i màxima, la distància en baixada, en pla i en pujada, el perfil... tota aquesta informació a punt per imprimir o per passar-te al teu GPS.

Després de fer la ruta has trobat que hi faltava algun senyal? Algun arbre tallava el camí? Aquesta eina també et servirà per informar-nos de totes les incidències relacionades amb la xarxa de camins Itinerànnia.

Itinerànnia és la xarxa de més de 2.500 km de senders senyalitzats que s’ha creat al Ripollès, a la Garrotxa i a l’Alt Empordà: del Pirineu a la Mediterrània. Pots recórrer vells camins històrics, veuràs l’alta muntanya, ermites romàniques, volcans adormits, pobles medievals, aiguamolls litorals...

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article