Una empresa de Menàrguens proposa arrendar arbres fruiters als seus clients


El consum de productes locals recupera  terreny i per això han sorgit noves fórmules de venda directa de producte fresc, sovint ben imaginatives, com és el cas de Rubinat arrendataris, una empresa familiar de Menàrguens (La Noguera) que ofereix la possibilitat als seus clients d'arrendar anualment un o més arbres de la seva parcel.la. D'aquesta manera el consumidor s'apropa al procés de transformació que segueix la natura per donar els seus fruits, a més de tenir la possibilitat d'anar a recollir ell mateix els préssecs o les peres que han donat els arbres arrendats. Alhora, pot apuntar-se a alguna de les activitats complementàries que se'ls proposa, com tallers de conserva o de melmelades o senzillament compartir un dinar de família.

L'empresa té cura d'informar de l'evolució dels arbres -enumerats- i del moment òptim de recol.lecció a mesura que arriba el punt ideal de maduració. Aleshores és el moment de compartir l'espai i passar la jornada a la finca, recollir la fruita i fer alguna de les activitats que proposa per acabar de passar un bon dia a la terra de la fruita dolça.

Modalitats d'arrendament

El consumidor pot triar el tipus d'arbres segons les preferències. Arrendar 1 presseguer costa 30€/any. Un sol presseguer produeix entre 30 i 40 kg de fruita. Si prefereix fer un combinat, arrendar 3 arbres costa 30€/any, i cal escollir les varietats de perera i pomera proposades. Cadascun d'aquests arbres produeix uns 10 kg de fruita aproximadament.

Rubinat arrendataris

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article