Desenvolupen un sistema de videovigilància que permet veure l’interior de casa des del mòbil


Dues empreses catalanes desenvolupen un sistema de seguretat que permet visualitzar i gestionar les instal·lacions dels usuaris de forma ràpida i fàcil, les 24 hores al dia, allà on vulguin i quan vulguin. El programari, desenvolupat per Sensing & Control i Jr Security Systems, envia les imatges des de les càmeres a una central receptora a través d’un sistema 4G via GPRS.

Tal com esdevé amb la majoria de dispositius tecnològics, els sistemes de videovigilància també avancen a gran velocitat per tal d’adaptar-se a les necessitats del mercat i dels seus usuaris. Un exemple és el nou sistema de vigilància desenvolupat per l’empresa catalana de telecomunicacions Sensing & Control i l’empresa sòcia Jr Security Systems, que permet als usuaris veure què està passant a les seves llars allà on es trobin mitjançant una connexió a Internet. Bona part de l'impuls a aquesta innovació ha comptat amb el suport d'ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació a través del programa Noves Oportunitats de Negoci (NON).

El sistema nSecur està integrat per un equip de càmeres i sensors distribuïts per tot el domicili, que permeten visualitzar les diverses zones de la casa. L’equip es complementa amb un software que envia les imatges a una central 4G receptora via GPRS.

 Sensing & Control ha desenvolupat el software que permet veure les imatges mitjançant la pàgina web i Jr Security Systems ha aportat al projecte la seva experiència en fabricació de hardware i sistemes de seguretat.

El software que incorpora el sistema permet a l’usuari accedir a les imatges des de qualsevol dispositiu amb Internet, ja siguin ordinadors amb un navegador, mòbils o tablets. Alhora, està dotat d’un sistema d’alarmes que avisa el propietari del domicili, via missatge o correu electrònic, quan es produeix una incidència.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article