La Caixa crea productes financers destinats al sector hoteler


Entre d'altres, ha dissenyat un “Pla Renove” per a la millora tant d'instal·lacions com d'equips tecnològics, per la qual cosa l'entitat financera ofereix diferents modalitats de finançament: rènting, lísing, préstecs o línies ICO.

Per al finançament del circulant, “la Caixa” posa a disposició de les empreses del sector hoteler una línia que agrupa les diferents necessitats de l'empresa: descompte comercial, bestreta de crèdits comercials, comerç exterior, avals i pòlissa de crèdit. A través de l'entitat financera catalana, les empreses també poden accedir a la Línia ICO Liquiditat o als serveis de factoring.

A més, l'entitat ofereix, tant a les empreses hoteleres com als seus proveïdors, el servei de confirming, que permet anticipar el cobrament de les factures.

Un altre dels serveis destacats és el de cobraments a través de TPV (Terminal en el Punt de Venda). Així ofereix el Cyberpack o TPV Virtual, que permet les vendes per Internet amb un sistema de pagaments segur. Els TPV de “la Caixa” permeten el cobrament en divises, el cobrament de propines i el servei de pre autoritzacions, que efectua una retenció en el límit de crèdit de la targeta per l'import de l'operació, per tal d’assegurar el pagament de la mateixa.

El conveni signat avui entre La Caixa i la confederació d'allotjaments turístics estatal (Cehat) tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2012.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article