Google Buzz guanya els Fiasco Awards 2011


L'aplicació Google Buzz s'ha endut el premi Fiasco Awards, lliurat a Barcelona aquest dijous en la seva tercera edició. Dels 3.220 votants 2.817 van triar aquesta opció. S'ha lliurat també un accèssit a la candidatura de la votació electrònica-referèndum de la Diagonal de Barcelona. L'aplicació guardonada va ser posada al mercat a bombo i platerets per Google com a eina d'intercanvi d'hipervincles, fotos, vídeos i actualitzacions a través de Gmail al febrer de 2010. La falta d'evidència d'un benefici clar ha conduït la majoria d'usuaris de la Xarxa a preguntar-se 'Per què ho vull?'. Alhora, accions configurades per defecte en l'aplicació posen en risc la privadesa de dades, fet que ha sumat encara més per arrodonir el fiasco.

La festa de lliurament de premis dels Fiasco Awards 2011, ha tingut lloc a L'Elephant Club de Barcelona i ha comptat amb la intervenció de l'humorista i tertulià Carles Flavià.

Els Fiasco Awards són una iniciativa d’un equip de persones vinculades al sector TIC. El guardó vol potenciar l’esperit crític i fomentar l’actitud positiva davant dels fracassos, que són una etapa d’aprenentatge necessària per a assolir l’èxit.

Les set candidatures finalistes d'aquest any han estat: Del.icio.us, Europeana, Fiasco Awards 2010, Google Buzz, Keteké, MySpace i la votació electrònica-referèndum de la Diagonal de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article