Pagar fins un 70% menys per alguna ratllada o algun copet!


Ratlles i copets!, la botiga de l'Hospitalet de Llobregat que fa més de 25 anys que es dedica a vendre electrodomèstics a preus molt interessants ha obert un portal a Internet. L'estoc del comerç està basat en productes que els fabricants de primeres marques tenen descatalogats o bé l'embalatge se'ls ha malmès o presenten alguna tara exterior, un petit bony, una ratllada feta per alguna incidència en la logística, que no afecti el funcionament de l'electrodomèstic. Tots aquests aparells que no es poden vendre a preu de mercat tenen un lloc en l'aparador -ara virtual- de Ratlles i copets & Cost Basic.

Aprofitar aquests productes que han deixat de ser perfectes pot suposar un descompte de més de 300 euros en marques d'alta gama. El servei compta amb atenció personalitzada i els seus promotors asseguren que la crisi no els afecta, ben al contrari, durant el 2010 van veure com la facturació creixia un 10%.

Les vendes estan recolzades per garantia de dos anys i s'hi poden adquirir els productes amb descomptes de fins el 70% del preu de mercat.

Ratlles i copets & Cost Basic

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article