Menjar verdures i hortalisses per millorar el to de la pell



Investigadors de la Universitat de Nottingham van revelar, en un estudi recent, que el consum de verdures i hortalisses no només afavoreix la longevitat, sinó que ajuda a millorar l'aspecte físic. Una nova raó per disminuir la proteïna animal de la dieta, afegida a d'altres com, per exemple, la reducció de la "petjada de carboni".

Els resultats de l'estudi mostren com menjar habitualment vegetals i fruites millora l'aspecte de la pell, fent brillar el rostre de manera natural.

El Dr Ian Stephen, que analitza la percepció del color de la pell, ha dirigit la recerca on els participants van menjar cinc porcions extra de fruites i verdures al dia, durant dos mesos.

La dieta proporciona un augment dels nivells de carotenoides que afavoreixen la pell amb atractius tons daurats. Afegit als antioxidants naturals, les propietats antiinflamatòries són més evidents. Els aliments més rics en aquestes substàncies són el bròquil, la taronja, el pebrot groc, l'alvocat, maduixes, verdures de fulla fosca, les anous, les llavors i el fesols. Els carotenoides no es troben en els aliments d'origen animal.


Més informació



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article