Recel vers la manipulació genètica dels animals

Només un 41% dels consumidors nordamericans són conscients que a les botigues d'alimentació ja s'hi venen aliments OGM (organismes modificats genèticament). Una enquesta encarregada pel grup Pew Initiative on Food and Biotechnology destaca que els consumidors americans preguntats per la seva aprovació en l'ús de la biotecnologia -sobre una valoració de l'1 al 10- són més reticènts vers la manipulació genètica en els animals (3'81) que en les plantes (6'08). Només un 21% dels 1.000 enquestats consideren que no es pot vendre carn per al consum manipulada genèticament. El motiu més estès en contra de la clonació d'animals -63%- és per raons étiques i morals. L'actual legislació dels EEUU només permet regular els aliments en base a motius científics i no té en compte altres consideracions. Trobareu més detalls sobre els resultats de l'enquesta a Agroinformación. El grup d'estudi "Pew Initiative on Food and Biotechnology" és integrat per investigadors de la Universitat de Richmond (Virginia) i gent, considerada independent, vinculada al món de l'agricultura i de la biotecnologia.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article