Una cadena holandesa de gimnasos low cost comença a implantar-se al Principat


L’empresa holandesa Basic-Fit, propietària d’una cadena de gimnasos low cost, realitzarà una inversió de 20 milions d’euros en la instal·lació de 12 centres esportius en diferents punts del territori català. El segon d’aquests centres, que ha inaugurat recentment a Mollet del Vallès, ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

La resta de centres s’obriran en els pròxims 5 anys a diferents punts del territori català, 5 dels quals es preveuen per al 2011. El nou centre esportiu de Mollet del Vallès té un gimnàs de 1.500 m2, i implica la creació d’una desena de llocs de treball directes. George Houtenbos, responsable de Basic-Fit a Catalunya, explica que l’empresa “va escollir fa dos anys Catalunya com a inici de l’expansió a l’Estat espanyol perquè té unes característiques similars al nostre país, Holanda”.

L’empresa és present a Catalunya des de 2008 amb un primer gimnàs pilot que va obrir al carrer Aragó de Barcelona. L’expansió a la resta de l’Estat espanyol contempla l’obertura de 18 centres més en altres ciutats, entre les quals hi ha Madrid i València. Basic-Fit és pionera en el concepte de gimnasos low cost i dóna servei als seus socis en un horari molt ampli (de 7:30 a 22:00 hores) a uns preus inferiors als dels seus competidors, uns 190 euros l'any (25 de matrícula).

Invest in Catalonia d’ACC1Ó, especialitzada en la promoció i captació d’inversions a Catalunya, ofereix serveis d’assessorament adaptats a les necessitats de les empreses que estudiïn establir-se o expandir el seu negoci a Catalunya. L’objectiu és impulsar inversions a Catalunya d’alt impacte, econòmicament i tecnològicament sòlides, generadores d’ocupació estable i de qualitat. Aquests serveis s’ofereixen de forma confidencial i personalitzada.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article