Etiquetes
Etiqueta: ‘alimentacio’
-
El supermercat cooperatiu Foodcoop BCN obre les vendes per a persones no sòcies coincidint amb el segon aniversari
“Hem construït un projecte que semblava molt complicat. Hem demostrat que es pot tenir un altre tipus de relació amb l’alimentació i el consum”, Edgar Pérez, soci de Foodcoop BCN -
Tàrrega posa en marxa una campanya de sensibilització contra el malbaratament alimentari
El Magatzem d’Aliments Solidaris pretén conscienciar a través de xerrades, tallers i missatges a xarxes socials -
Oberta la convocatòria d’ajuts El Salt 2023 per a petites productores
Els tres projectes guanyadors rebran el suport tècnic necessari per digitalitzar-se i aconseguir un canal de venda directa -
La Xarxa de Recuperació d’Aliments és una realitat a Sant Cugat del Vallès
La iniciativa, sorgida de l’Assemblea pel Clima, pretén recuperar els excedents alimentaris dels supermercats i comerços -
Petits productors d'Osona i el Bages s'alien per fer més viable la sobirania alimentària
Han creat el projecte ‘Fem-ho fàcil’ per rendibilitzar qüestions com la distribució, la producció, o la comercialització -
La inflació marca un nou rècord a Catalunya: “Últimament ens mirem els preus amb lupa”
Els experts asseguren que la gent continuarà viatjant, però preveuen una reducció de la despesa durant les vacances -
La inflació marca un nou rècord a Catalunya: “Últimament ens mirem els preus amb lupa”
Els experts asseguren que la gent continuarà viatjant, però preveuen una reducció de la despesa durant les vacances -
Un mapa recull els comerços d'aliments poc saludables i els ecològics a Barcelona
L'oferta d'alimentació ecològica a la ciutat creix un 38% entre el 2016 i el 2019 -
El consum d'aliments i begudes a Barcelona genera almenys 2,5 milions de tones de CO2 anuals
Un estudi fa una estimació inicial de la petjada de carboni total generada fora de la ciutat -
Barcelona acollirà del 19 al 21 d'octubre un fòrum global sobre alimentació sostenible
El debat reunirà presencialment i telemàticament prop de 400 participants internacionals -
El poble on els terrenys en desús es converteixen en horts comunitaris i jardins comestibles
La iniciativa, a Senterada, Pallars Jussà, vol fomentar la sobirania alimentària -
La cria d'insectes per al consum humà: una indústria creixent a Europa que deixa una petjada ecològica menor
2.000 espècies d'insectes que són consumides per humans poden ajudar a combatre el canvi climàtic -
Unió de Pagesos i Espigoladors col·laboren en la recuperació de la pèrdua alimentària en la producció primària
Ambdues entitats també treballen en una guia per garantir que el producte que arribi al consumidor sigui segur -
Obrir un negoci en plena pandèmia: projectes a correcuita, retards i molta incertesa
Malgrat la crisi, els empresaris no poden abandonar els seus plans: “Si no tens ingressos, no et queda més remei” -
Una alimentació sostenible pot ajudar a combatre el canvi climàtic
A l’Estat espanyol, un canvi del model de dieta reduiria un 72% l'emissió de gasos d'efecte hivernacle -
El consum excessiu de carn processada incrementa un 50% el risc de tenir malalties cardiovasculars
Justícia Alimentària constata en un informe que la població menja vuit vegades més carn processada de la màxima recomanada -
No mengis el que no menjava l'àvia
-
La Plataforma Aprofitem els Aliments presenta el documental de com es va gestar la #zerofoodwastebcn
El repte era aconseguir cuinar 1.000 racions amb aliments rescatats i es va quedar petit amb la col·laboració de més de 150 voluntaris