Entrevistes
'Els productors artesanals estan oferint el seu esforç i el seu coneixement a través del seu producte'
Manuel Sánchez
Tècnic en gestió econòmica de la Fundació Privada Garrotxa Líder“Si continuem produint i gastant ens quedarem sense recursos”
Cosima Dannoritzer
Directora del documental 'Comprar, llençar, comprar''Sóc optimista sobre la capacitat que tenen les persones de rebel.lar-se'
Miren Etxezarreta
Catedràtica d'Economia Aplicada a la UAB"La percussió com a eina per connectar amb la nostra essència"
Lluís Molas
Percussionista. A través de les seves percu-jams treballa la comunicació i l'autoestimaReciclarte: Disseny i art a partir del rebuig
Maria Creo i Albert Jurnal"Fer pa és alquímia pura"
Víctor Garcia
Fundació Triticatum"Mengem productes molt econòmics però que tenen un alt cost ecològic, sanitari i social"
Gustavo Duch
Autor del llibre "Lo que hay que tragar" i coordinador de la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas”"La manca de liquiditat obliga les caixes a convertir-se en bancs"
Santiago Niño Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon LLull"Revelar-nos també vol dir consumir menys o canviar els comptes corrents de determinats bancs"
Arcadi Oliveres
President de Justícia i Pau"Fem el mateix procés que la cervesa artesana, però amb ingredients ecològics"
Julià Vallès
-Companyia Cervesera del Montseny-“Utilitzem les plantes com a eina de desobediència civil”
Josep Pàmies
Pagès, impulsor de la plataforma Som Lo Que Sembrem"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa)