"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"

Simon Casanovas President del Consell Regulador de la DOP Empordà


Cada dia pren més força el consum de productes de proximitat pels seus valors socials, econòmics i mediambientals. Entre els productes més tradicionals de les nostres terres s'hi troben els olis d'alta qualitat. Un producte vinculat a la cuina mediterrània i al menjar saludable té a casa nostra un bon exponent, especialment en l'oli verge extra, que compta ja amb el reconeixement dels experts. Les cinc  Denominacions d'Origen Protegida (DOP) d'olis catalans -Terra Alta, Les Garrigues, Siurana, Oli de l'Empordà i Oli del Baix Ebre-Montsià- s'han ajuntat ara per a promoure la seva producció des de 85 restaurants de les comarques de Barcelona. La campanya, inclou també la creació d'una pàgina web des d'on els usuaris, a més d'assabentar-se de les novetats a l'entorn de la producció de les 5 DOP catalanes, poden participar en un concurs amb diversos premis com estades de cap de setmana en cases de turisme rural o el consum anual d'oli d'una família.

Parlem del tema amb Simon Casanovas, President del Consell Regulador de la DOP Empordà i representant de la resta de denominacions. Entrevista enregistrada per Sies.Tv.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article