Visita al Taller Jeroni de Moragas - Cicle Collserola Elabora

  • Taller Jeroni de Moragas, Valldoreix Avinguda de Villadelprat, 79, 08197
    Valldoreix

La Comunalitat Urbana de Sant Cugat, anomenada La Transformadora de Collserola, organitza el cicle Collserola Elabora per donar a conèixer diversos projectes d'elaboració de productes locals, creats amb criteris ètics, socials i sostenibles. 

En els últims anys, la serra de Collserola s'ha convertit en un indret de generació de nous productes i de consolidació d'altres. Però més enllà d'aquest creixement, la característica destacable d'aquesta situació és que molts d'aquests s'han creat a base de valors com la inclusió social, l'ecologisme i l'arrelament al territori

És per això que des de La Transformadora de Collserola organitzem un cicle per donar a conèixer i promoure els valors de 3 d'aquestes iniciatives. 

  • Visita al Taller Jeroni de Moragas. Dimecres 29 de novembre a les 17.30 h. Valldoreix (Av. Villadelprat, 79).

    Jeroni de Moragas és una cooperativa especialitzada en inclusió social i laboral de persones amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i transtorn de l'espectre autista. A la visita coneixerem el seu obrador on fabriquen galetes i tindrem l'oportunitat de gaudir d'una taula de diàleg amb la cooperativa Tres Cadires.

    Inscriu-te

Visita al Taller Jeroni de Moragas - Cicle Collserola Elabora