Visita a FILGUT Kombutxa - Cicle Collserola Elabora
La Comunalitat Urbana de Sant Cugat, anomenada La Transformadora de Collserola, organitza el cicle Collserola Elabora per donar a conèixer diversos projectes d'elaboració de productes locals, creats amb criteris ètics, socials i sostenibles.
En els últims anys, la serra de Collserola s'ha convertit en un indret de generació de nous productes i de consolidació d'altres. Però més enllà d'aquest creixement, la característica destacable d'aquesta situació és que molts d'aquests s'han creat a base de valors com la inclusió social, l'ecologisme i l'arrelament al territori.
És per això que des de La Transformadora de Collserola organitzem un cicle per donar a conèixer i promoure els valors de 3 d'aquestes iniciatives.
-
Visita a FILGUT Kombutxa. Dijous 23 de novembre a les 18 h. Sant Cugat del Vallès (C/Orient, 32)
Aquesta iniciativa es caracteritza per produir kombutxa ecològica, fermentada de manera artesanal i amb tirades petites per assegurar la qualitat de la beguda, així com el respecte a l'entorn.