Social Day Challenge 2024 (2a Edició) - Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

  • Citilab, Cornellà Plaça de Can Surís, s/n, 08940
    Cornellà

L’entitat Innobaix del Cercle 4: Innovació i Indústria organitza, amb col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza el Social Day Challenge (2a edició), un esdeveniment per reflexionar sobre diversos reptes socials, ambientals i econòmics del territori.

Us convidem a participar d’aquest esdeveniment on us explicarem reptes que hem identificat a la nostra comarca i dels que podeu participar proposant i creant solucions intercooperant amb altres organitzacions com la vostra.

L’objectiu principal de la jornada és crear sinergies entre cooperatives i organitzacions i empreses, que permetin generar projectes que solucionin els problemes i reptes.

La jornada està adreçada a tot tipus d’entitats amb ganes de fomentar l’intercooperació, compartir coneixement i generar potencials projectes conjunts.

És per això que hem creat un formulari molt breu amb el qual ens ajudarem a definir accions que ajudin a l’enfortiment actual i futur de les vostres organitzacions i projectes. Les accions resultants les treballarem al Social Day Challenge! Teniu temps de respondre el formulari fins el 4 de març.

Però l’esdeveniment no acaba aquí!

Us donarem suport amb mentories individualitzades amb les quals poder desenvolupar el vostre projecte d’intercooperació si així ho demaneu.

Inscripcions.

Social Day Challenge 2024 (2a Edició) - Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat