Setmana de l'economia social i solidària del Moianès


  • Moià

Arriba la setmana de l'economia social i solidària del Moianès

Us convidem a la setmana de l'economia social i solidària del Moianès. Seran 3 dies seguits d'activitats, amb les que pretenem donar a conèixer i generar debat sobre diferents àmbits de l'economia social i solidària, amb el desig que serveixi d'impuls perquè es generin noves iniciatives al Moianès.

Específicament, reflexionarem sobre un dels sectors emergents de l'economia social i solidària: les cooperatives d'habitatge en cessió d'ús (dimarts 25, Moià) i també tindrem una taula rodona sobre consum responsable i sectors estratègics: energies renovables, finances ètiques i cures (dijous 27, Moià).

A més a més, el dimecres 26 a Castellterçol convoquem un espai de trobada entre entitats de l'economia social i solidària, per fer un mapeig de les necessitats que hi ha al territori que ens serveixi per traçar actuacions de promoció de l'ESS de cara a un futur. L'espai és obert a totes aquelles entitats, ja siguin formals o informals, que d'alguna manera o altra estan treballant per una economia alternativa al Moianès, entenent economia de la manera més àmplia possible. Per organitzar-ho, ens anirà molt bé que us hi inscriviu a través d'aquest enllaç.

També ens anirà molt bé que ens ajudeu a fer-ne difusió entre totes aquelles persones o col·lectius i entitats que cregueu que hi puguin estar interessats o interessades. I si teniu qualsevol dubte o comentari, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.