Ruta guiada per la història de l’entorn del riu Besòs. Cicle Barcelona esclat de vida


Visita al Parc Fluvial del Besòs

Ruta guiada per la història de l’entorn del riu Besòs, per conèixer  com ha evolucionat i el seu estat actual.

Dia i hora:

15/04/2021 -17:00a19:30

 

Biodiversitat. Ja és aquí el nou cicle d’activitats de la Fàbrica del Sol, centrat en el verd i la biodiversitat de la ciutat.

Des de La Fàbrica del Sol us presenta “Barcelona, esclat de vida”,  un nou cicle d’activitats que tindrà lloc del 8 al 20 d’abril, amb l’objectiu de donar a conèixer la gran riquesa d’animals i plantes que tenim a la ciutat i alhora trobar la manera d’afavorir la seva presència. Gràcies al cicle també descobrirem què s’està fent des de l’Ajuntament de Barcelona i des de diferents entitats per promoure la nova cultura del manteniment del verd a la ciutat, més sostenible i amb més beneficis per a la comunitat.

 

Ara, amb “Barcelona esclat de vida”, tenim una gran oportunitat per conèixer a fons aquests animals que sovint veiem i als qui no sabem posar nom o fins i tot aprendre que n’hi ha molts que no veiem però ens acompanyen. També descobrirem els noms de les flors, plantes i arbres que ens alegren la vista mentre passegem per la ciutat i quins beneficis ens aporten.

La biodiversitat present a les grans ciutats, i especialment la que es troba als espais verds, és sovint l’única oportunitat de contacte que tenim en el nostre dia a dia amb la natura i ens aporta uns beneficis ambientals i socials que són bàsics per a la millora de la qualitat de vida i el benestar als espais urbans.