Jornada: Reptes i estratègies de diferenciació del sector Food a Girona

  • Sala Carles Rahola -Generalitat - Pl. Pompeu Fabra, 1
    Girona

Jornades i conferències

dijous, 15 de febrer del 2018
De 09:30 h a 13:30 h

Inscripcions fins al 15 de febrer

Gratuït

Vols conèixer les principals tendències de futur i reptes en el sector de l’alimentació, per a productes gurmet, ecològics i artesanals?

Lluís Ramis, soci fundador de l'empresa d'assessorament Clúster Development, amb una llarga experiència en treballar solucions estratègiques a reptes sectorials i regionals, ens explicarà les principals tendències de futur i els reptes en el sector de l'alimentació, amb l'objectiu d'identificar estratègies de diferenciació dins del sector i fent especial èmfasi en productes gurmet, ecològics i artesanals.

Es presentaran casos pràctics, exemples d'estratègies d'èxit en aquests àmbits i s’analitzaran les àrees de millora en la comercialització, logística, canals de distribució i en la cooperació entre les empreses. També es presentaran serveis de suport d'ACCIÓ, del Departament d'Agricultura i de la Diputació de Girona.

Sala Carles Rahola
Edifici de la Generalitat de Catalunya
Plaça Pompeu Fabra, 1
17002 - GIRONA