Jornada: Fent economia plural - Coòpolis

  • Nau Bostik, Barcelona Carrer Ferran Turné, 1-11, 08027,
    Barcelona

"Fent economia plural. Cap a una democràcia comunal".

Ja us podeu reservar el 29 de juny on juntes debatrem i reflexionarem a la Nau Bostik al voltant de les pràctiques i la col·laboració público-cooperativa-comunitària.

Obrim inscripcions el 5 de juny!

PROGRAMA

10h – Benvinguda i presentació, a càrrec de l’Observatori de Coòpolis.

10:10h – Conversatori ‘Cap a una democràcia comunal: sobre la relació entre economia plural i la gestió público-comunitària i cooperativa’. Presenta Mauro Castro (Observatori Coòpolis – Institut de Recerca Urbana de Barcelona IDRA). Amb la participació de Mariona Soler (Xarxa d’Espais Comunitaris – XEC), Víctor Giménez (Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona) i Ivan Miró (Coòpolis – La Ciutat Invisible).

11h – Presentació de l’informe ‘Democratització i corresponsabilitat de les cures. Pràctiques inspiradores dins l’administració pública’, a càrrec de Mireia Bosch de la Comissió d’Economies Feministes de la XES.

12h – Pausa i esmorzar. 

12:30h – Presentació de l’informe “Fent economia plural. 10 casos rellevants de col·laboracions público-cooperatives-comunitàries” a càrrec de Laia Forné i Rubén Martínez de l’Institut de Rercerca Urbana de Barcelona – IDRA.

13:30h – Autodiagnosi de les pràctiques público-cooperatives comunitàries, amb projectes i espais comunitaris convidats. 

14:30h – Tancament de la jornada.

Jornada: Fent economia plural - Coòpolis