III Workshop per a petits operadors agroalimentaris: donem valor al producte de proximitat


  • Monells

el "III Workshop per a petits operadors agroalimentaris: donem valor al producte de proximitat", que es celebrarà a Monells el proper dimarts 27 de novembre.

La jornada serà un punt de trobada on es tractarà de la importància dels productes locals, apreciats per un consumidor que valora la qualitat i el patrimoni alimentari lligat a la terra. Es parlarà de la seva relació amb el turisme, d'algunes iniciatives dels agents territorials per a la seva promoció, i es veuran alguns casos d'èxit.

Ens trobarem al llarg de tot el dia amb l'objectiu de poder-nos conèixer millor i fer xarxa, per la qual cosa esteu tots convidats a quedar-vos a dinar. El matí es reserva a ponències comunes d'interès general, mentre que a la sessió de la tarda podreu triar participar en un dels dos tallers que us hem preparat, el primer sobre com organitzar visites a les pròpies explotacions i obradors, i el segon, on es treballaran algunes eines de màrketing digital.

Per a més informació, contacteu amb l'Escola Agrària de l'Empordà amb el Sr. Ferran Ribas (Tel.: 972 630 622 - A/e: fribasn_ext@gencat.cat) .