Fixing the Future: Nature talks,


Activitats fins el 27 de juliol

06, 13, 20 i 27 de juliol de 2021
Com reconnectem amb la natura? Experiències pioneres per preservar la vida al nostre planeta.

 

Atles of the Future està inspirat en el talent i l’energia de les persones de tot el món que treballen per resoldre els nostres majors reptes i crear un demà millor. Amb l'objectiu de "democratitzar el futur", impulsa la divulgació de projectes ambientals i socials arreu del món.

Aquest mes de juliol torna el "Fixing the Future" per explorar l’impacte dels humans sobre els paisatges que ens envolten i descobrir com canviar la nostra relació amb la natura. Els esdeveniments seran retransmesos en català i anglès.

06.07.2021. Saviesa indígena per salvar la major selva intacta de la terra. Christine Smith-Martin, Directora executiva de Coastal First Nations - Great Bear Initiative, Canada. Membre de Haida Nation i de Lax Kw’alaams community.

13.07.2021. La primera reserva natural en mans dels joves. Lucy Houliston, Membre de ReservaYLT Youth Council i jove exploradora de National Geographic. Javier Robayo, Membre de la Fundació EcoMinga d’Ecuador

20.07.2021. Rewilding: El retorn a la naturalesa per protegir l'ecosistema. Sebastián Di Martino, Director de Conservació, Rewilding Argentina.

27.07.2021. Volant amb els cignes per salvar-los de l’extinció. Sacha Dench, Ambaixadora de l’ONU d'espècies migratòries i CEO de Conservation Without Borders.