Festa Grossa: primer aniversari Som de Salt

  • Ateneu Popular Coma Cros
    Salt

Els Grups de Treball que s'han posat en marxa a través de diferents eixos han fet molta feina i us n'ensenyarem una mostra. Així doncs, a partir de les 11 del matí us proposem tallers molt diversos: de circ, contes infantils, embolcalls sostenibles (substitució del film de plàstic), manualitats amb feltre, microcirc en família... I paradetes amb tastets dels eixos que hem treballat: de mobilitat, de residus, de cultura, de tèxtil... El Col·lectiu D/Forma proposa la creació d'un mural en directe i podrem intercanviar opinions i idees amb totes les participants, amb l'acompanyament d'un vermut i de la música de Núria Thunder. Abans, però, a les 9.30 del matí, haurem celebrat una assemblea per fer una mica de balanç dels projectes engegats i parlar del futur que volem per a Som de Salt

Si veniu amb mainada, no patiu! Hi haurà un espai d'acollida durant l'assemblea (conta contes) i durant els tallers (amb activitats de circ).

També s'ha organitzat un concurs de projectes i els premis s'atorgaran aquest dia.

I per culminar aquesta festa, participarem en un dinar popular que cuinarà el Col·lectiu Oudiodial. Per tal de poder organitzar-nos millor, és indispensable que les persones que es vulguin quedar a dinar s'inscriguin a través del formulari que trobareu més avall.

Després de dinar, una mica de música amb la percussió del Grup Casumai. Per cloure la jornada, cap a les 18.30 h a El Canal, hi haurà la preestrena de l'espectacle Cos(i)ficades, de la companyia Las chicas del barro (dins del programa de residències de El Canal).

Tots els actes son gratuïts, però cal inscripció prèvia per al dinar.