Curs de Ciència Ciutadana – Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana

  • Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental Carrer Mare de les Aigües, 22
    Sabadell

Fins el 20 de maig de 2020

La ciència ciutadana és una metodologia que pretén trencar les barreres que molts cops han existit entre la societat i la ciència, per tal que tant la ciutadania com els investigadors puguin treballar conjuntament en la millora i la conservació del medi ambient. Per fer-ho, la ciència ciutadana cerca la col·laboració activa de la ciutadania en la recollida i obtenció de dades, de forma fàcil i engrescadora.

En aquest curs es pretén introduir diferents mètodes i projectes de ciència ciutadana per tal de que els participants puguin dirigir i organitzar algunes d’aquestes activitats.

Pots inscriure’t en el curs complert o seleccionar només les sessions que t’interessin: programa

SESSIÓ I: Ciència ciutadana i eduació ambiental als centres eduactius

Presentarem la dinàmica del curs «Fem ciència ciutadana: descobrim la biodiversitat urbana». Farem una repàs de diferents projectes que podem realitzar sense la necessitat de sortir dels centres educatius. Per acabar realitzarem un taller de construcció de menjadores que serveixen de reclam pels ocells que la visiten durant els mesos més freds de l’any, i ens permet conèixer millor aquestes espècies a partir de la observació.

A càrrec de: Urbanins i ADENC

Horari: 17:30h a 19:00h

Lloc: Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental I (Carrer Mare de les Aigües, 22, Sabadell)

La inscripció és gratuïta. El nombre de places és limitat.

Cal inscripció prèvia