Comprar per internet de forma sostenible i conscient

  • activitat on line

El comerç digital sembla que ha arribat per quedar-se, quines conseqüències ambientals, socials i econòmiques comporta aquest nou model?  Podem consumir de forma responsable a través del comerç digital? Quines propostes existeixen? En parlarem amb Ricard Espelt d’UOC-DIMMONS i el mitjà de comunicació Opcions.

Organitzada per l’Espai Consum Responsable en col·laboració amb la Xarxa d’Aules Ambientals de Barcelona en el marc de les sessions “La crisi com a punt d’inflexió: construïm un futur on poder viure”. 

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants. 

Cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19h.

Dia i hora: 

10/12/2020 - 18:30 a 20:00

Preu: gratuït

Observacions: 

Per accedir a l'activitat s'ha d'estar inscrit. Si us plau useu el nom i cognoms que heu indicat a la vostra inscripció. El vostre nom es pot canviar en accedir a l'activitat. Aquestes mesures faciliten el control dels assistents i el bon funcionament de l'activitat.