Aplec de les economies transformadores - XEAS País Valencià

  • Jardí de Vivers, València C/ de Cavanilles, 1
    València

En aquest primer Aplec de les Economies Transformadores del País Valencià, volem fer pinya per a mostrar-nos, per a celebrar i mostrar al món tot el gresol d’iniciatives que apostem per la transformació socioeconòmica del capitalisme a la nostra terra, i també per a trobar-nos amb companyes d’altres territoris, aprenent de les seues experiències i sabers diversos, antiracistes, decolonials, feministes, anticapacitistes.

Farem Aplec perquè cada vegada som més, perquè no estem soles, perquè volem continuar teixint xarxes de solidaritat i suport mutu a on hi capiguem totes, perquè compartim la voluntat per canviar el rumb, per canviar el corrent.

L’actual sistema capitalista i colonial ens ha col·locat en una cruïlla inevitable: ecofeixisme o transició ecosocial. Un moment clau de la història: el moment d’actuar.

D’una banda, la lluita a mort pels recursos limitats d’un planeta que agonitza, accés restringit per a una minoria privilegiada, protegida per formes autoritàries de control polític i extermini. Com a alternativa, altres formes de relacionar-nos i de fer economia, redistribució equitativa de la riquesa, del bon viure, enfortint els llaços comunitaris i apostant per una cultura de la vida que s’estén com una taca d’oli de la mà dels moviments socials i resistències d’arreu del món.

Aplec de les economies transformadores - XEAS País Valencià