L'agroecologia, una aposta de futur - La transformadora de Collserola

  • Celler Cooperatiu de Sant Cugat del Vallès Carrer de Sant Medir, 24, 08173
    Sant Cugat del Vallès

Sabem que els productes ecològics son bons per a la salut i el medi ambient, que consumir aliments locals beneficia a la comunitat i que s’han de menjar productes de temporada. Però, coneixem els perquès?

A la primera jornada del cicle Collserola Transforma reflexionarem sobre el valor de l'agroecologia, els beneficis que aporta consumir aliments de temporada i sobre les necessitats de la pagesia de Collserola i ho farem a través de la taula rodona "Producció agroecològica: salut, medi ambient i comunitat".  

Ponència

  • Ana Pardo - Arran de Terra

Testimonials

  • Martí Cardona - Assemblea pel clima

  • pendent de confirmació - pagesia local

  • Miguel Figini -  restaurant Green Leka 

Moderació

  • Jordi Pascual - El Cugatenc 


També comptarem amb el taller infantil "Aprèn a construir el teu hort", dinamitzat per l'Horta Alliberada, i es farà un tast i una mostra de productes agroecològics locals.

Inscripcions a la pàgina web.