L'agroecologia, una aposta de futur - La transformadora de Collserola
Sabem que els productes ecològics son bons per a la salut i el medi ambient, que consumir aliments locals beneficia a la comunitat i que s’han de menjar productes de temporada. Però, coneixem els perquès?
A la primera jornada del cicle Collserola Transforma reflexionarem sobre el valor de l'agroecologia, els beneficis que aporta consumir aliments de temporada i sobre les necessitats de la pagesia de Collserola i ho farem a través de la taula rodona "Producció agroecològica: salut, medi ambient i comunitat".
Ponència
-
Ana Pardo - Arran de Terra
Testimonials
-
Martí Cardona - Assemblea pel clima
-
pendent de confirmació - pagesia local
-
Miguel Figini - restaurant Green Leka
Moderació
-
Jordi Pascual - El Cugatenc
També comptarem amb el taller infantil "Aprèn a construir el teu hort", dinamitzat per l'Horta Alliberada, i es farà un tast i una mostra de productes agroecològics locals.
Inscripcions a la pàgina web.