25N: Violència de gènere en context de conflicte ambiental

  • activitat on line

Els períodes de crisi acostumen a generar un augment en els índexs de violència de gènere. Quines violències reben les dones que viuen en situacions de conflicte ambiental? En aquest diàleg online comptarem amb la presència de la Laura Sabater, que ens presentarà l’estudi publicat recentment per l’UICN (Unió Internacional per la Conservació de la Natura) sobre “Violència de Gènere i vincles ambientals” i la Marusia López, representant de la Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras, qui ens explicarà la seva experiència en aquest projecte.

Organitzada per l’Aula Ambiental Sant Andreu en col·laboració amb la Xarxa d’Aules Ambientals de Barcelona en el marc de les sessions “La crisi com a punt d’inflexió: construïm un futur on poder viure” i en commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants. 

Cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19h.

Dia i hora: 

26/11/2020 - 18:00 a 19:00

Preu: 

gratuït

Observacions: 

Per accedir a l' activitat s'ha d'estar inscrit. Si us plau useu el nom i cognoms que heu indicat a la vostra inscripció. El vostre nom es pot canviar en accedir a l'activitat.  Aquestes mesures faciliten el control dels assistents i el bon funcionament de l'activitat.