Els lectors de premsa a Internet no volen pagar


Segons informa REUTERS/EP, la pàgina web del diari 'The Times' ha perdut dos terços de la seva audiència des que va decidir apostar pel model de pagament, una xifra inferior a la que havia previst la indústria mediàtica, segons afirma el diari 'The Observer'.


Citant dades d´Experien Hitwise, que supervisa el tràfic a Internet, 'The Observer' assenyala que les visites a la pàgina web del 'The Times' han caigut al 33 per cent des que va començar a demanar als lectors una quota d'accés al portal. El diari ha assegurat que s'havia previst que el web perdés el 90 per cent del seu trànsit, però podria ser que la caiguda hagi estat suavitzada per una oferta introductòria als clients.

Diferents mitjans estan estudiant la modalitat de pagament en les seves pàgina web per respondre al declivi de lectors i la seva migració cap al consum de notícies 'on line'.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

vigilant
1.

"Els lectors de premsa no volen pagar" no em sembla un bon titular. Perquè si hi ha (de moment) un 33% de gent que abans no pagava i ara sí, potser a The Times li surten els números. Vull dir que és normal que el que abans era de franc i ara val diners perdi audiència, però si conserva el 33% vol dir que hi ha un terç de lectors de premsa gratuïta que està disposada a pagar si el producte és bo. S'hauria pogut titular per aquesta banda.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article