Iolanda Bustos apadrina enguany el col·lectiu Terra i Taula del Baix Penedès


Iolanda Bustos, la Xef del restaurant La Calèndula de Regencós, coneguda per la seva especialitat en cuina botànica, serà l'encarregada enguany d'apadrinar el col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès, Terra i Taula. L'acte que es convoca sota lema 'Baix Penedès, flora salvatge' comptarà també amb degustació de cuina autòctona del col·lectiu Terra i Taula a més del tast de la cervesa Gala de Flors, una peculiar cervesa rosada elaborada amb calèndula, hibiscus, llúpol i saüc.

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitza el proper dimarts 21 de març, al celler Augustus Fòrum, un nou acte amb l’objectiu de presentar l’apadrinament que enguany recau en la reconeguda cuinera gironina Iolanda Bustos, especialitzada en la cuina botànica. Els promotors han escollit la Iolanda per ser una amant del territori i especialment de les flors, brots, herbes i flora salvatge del seu entorn.

L'esdeveniment comptarà amb una degustació gastronòmica que sota el lema “Baix Penedès, flora salvatge” oferirà als assistents una degustació de plats elaborats per cuiners del col·lectiu i que gestionen els restaurants Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol i Obrador Oriol Rossell. Alhora es farà el maridatge amb vins dels cellers Avgstvs, Jané Ventura, Sicus i Partida Creus.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article