5 apps que ens poden ser útils si anem de rebaixes


Segons les últimes dades del Consumer Barometer de Google, el 81% dels ciutadans de l'estat espanyol tenen, almenys, un dispositiu mòbil intel·ligent. És especialment en els períodes comercials quan aquests terminals cobren especial interès ja que els consumidors en fan ús per a optimitzar el seu temps i fer les compres d'una manera més eficient. Tiendeo ha escollit les millors aplicacions mòbils per planificar tota una jornada de rebaixes entretinguda i funcional.

Parkopedia: Ofereix la possibilitat de triar la millor plaça d'aparcament d'entre totes les del voltant. Per trobar l'aparcament que millor s'adapti a les necessitats dels usuaris, l'app disposa de filtres relacionats amb el preu, els mètodes de pagament o la disponibilitat de places especials (places adaptades, per a cotxes elèctrics, nocturnes, etc.).
HERE Wego: Aquells que prefereixin moure's en transport públic per la ciutat tenen a Here Wego al seu millor aliat. L'app desenvolupada per Nokia compta amb informació detallada sobre les rutes amb metro, bus i bicicleta.
Tiendeo: Dóna als usuaris informació de les millors ofertes de la zona on estan amb els més de 100.000 catàlegs i cupons en línia que hi ha disponibles cada mes. A més,  l'app ha inclòs dues noves funcionalitats: la llista de la compra, en la qual els usuaris poden afegir els productes que vulguin comprar i guardar les promocions per a cada article; i el gestor de targetes de fidelitat, que permet als consumidors alleugerir pes en les seves carteres i accedir de manera ràpida a les targetes de client dels seus negocis favorits.
Flush: Fora de casa no sempre és fàcil trobar serveis públics disponibles. Per evitar que les necessitats fisiològiques tallin el ritme de les rebaixes, Flush ofereix als usuaris un llistat geolocalitzat dels serveis públics que hi ha al seu voltant. Els consumidors podran deixar-se guiar per les recomanacions que altres usuaris hagin penjat, i fins i tot ells mateixos podran puntuar als urinaris.
Monefy: Per ajudar a saber en què gastem els diners durant les rebaixes hi ha Monefy, una app d'interfície senzilla i intuïtiva que permet introduir ingressos i despeses de manera ràpida, assignant-li una categoria. D'aquesta manera, els usuaris poden saber en tot moment en què s'estan gastant els diners i quin és el balanç.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Romina
1.

Todas son muy buenas opciones. Yo añadiría también a https://www.ofertero.es que es del mismo tipo. Saludos

  • 0
  • 0

Comenta aquest article