La segona edició dels Premis Respon.cat es farà a Lleida


El proper dilluns 21 de novembre se celebrarà la segona edició dels premis que reconeixen la responsabilitat social de l'empreses catalanes. El lliurament dels premis Respon.cat. es farà enguany a l'edifici de la Seu vella de Lleida, una decisió presa pels promotors per a descentralitzar els premis amb el propòsit de fer les celebracions anuals en altres ciutats de la geografia catalana.
Enguany, a més de les modalitats de reconeixement del compromís de les empreses amb la responsabilitat social s'afegeixen els guardons a la gestió de la diversitat i a les bones pràctiques en reforma horària.

El 21 de novembre al migdia tindrà lloc l’acte de lliurament de Premis Respon.cat 2016 a Lleida. Es tracta de la segona edició dels grans premis catalans de l’RSE i enguany ja premiaran set empreses, ja que s’incorporen dos reconeixements més que en la primera edició.

La novetat d’aquesta edició és que l’acte se celebrarà a la Seu Vella de Lleida, d’acord amb la voluntat de fer arribar Respon.cat i l’RSE arreu del territori.

Les empreses guanyadores de l’edició 2015 van ser GAES i KH Lloreda, com a empresa gran i pime respectivament, en els Premis Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE. HP Barcelona va rebre el reconeixement al programa voluntariat; el Cementiri Roques Blanques el reconeixement al programa empresarial ambiental; i la comarca de de la Garrotxa el reconeixement al territori socialment responsable. Enguany, a més, d’aquestes modalitats, se n’afegiran dues més: els reconeixements a la gestió de la diversitat d’origen i a les bones pràctiques en reforma horària.

Com l’any passat, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per a mostrar el sentit de compromís i el sentit de les seves respectives apostes. Aquests vídeos es presentaran el dia de l’acte.

Durant l’acte es farà una mostra de reconeixement als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenibleaprovats per Nacions Unides per al període 2015-2030.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article