Els usos del mode avió fora d'un avió


El mode avió, aquesta eina que rarament fem servir si no estem en un avió; excepte algunes persones, la resta dels mortals rarament estem ficats en un avió. De totes maneres, segons un article publicat per Portaltic, les utilitats d'aquest mode poden ser moltes més. A continuació destaquem les més importants.

Amb el mode avió (MA) es gasta menys bateria. Per tant si no vols que el teu smartphone mori abans que, per exemple, et soni l'alarma al matí és tan senzill com donar-li a aquesta manera. De la mateixa manera amb el MA s'accelera la càrrega de la bateria del nostre telèfon.

El que molts no saben és que malgrat que en un primer moment el MA no ens permet fer trucades ni connectar-nos a Internet, un cop seleccionat podem restablir la nostra connexió a Wifi.

Si estàs de viatge seria interessant que activessis el MA per evitar algun ensurt indesitjat per culpa de les tarifes de roaming internacional. Sacrifiques l'opció de trucar i rebre SMS fins que no trobis el següent punt de connexió internet però almenys no et deixes un sou en despeses de tarifa.

Si t'agrada jugar però estàs fart que sempre apareguin anuncis amb el MA aconseguiràs evitar-los. De la mateixa manera, si tens fills, evitaràs que enviem sense voler una foto o un missatge que no haurien.

Per als que viatgen en metro és la solució perfecta per a aquests moments en què surten del transport públic i no tenen cobertura. El MA funcionarà a manera de reinicialització ràpida del telèfon intel·ligent.

Finalment, el MA pot ser una forma d'evadir-se del món.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Patxi Castillo Tarragona
1.
A part de les utilitats més tecnològiques descrites en aquest article, penso que una de les més útils en aquests temps és la esmentada al final del article "una forma d'evadir-se del món". Més que d'evadir-se del món, diria que el MA ens pot facilitar espais de concentració, evitant les constants notificacions que rebem en el dispositiu, i d'aquesta forma afavorir la nostra concentració i l'obtenció d'espais que fomenten l'Alt Rendiment.

Aprofito per deixar-vos un article on explico com "El teu mòbil et fa més productiu" (www.patxicastillo.com/mobil-productiu/) que desitjo us sigui d'utilitat.

Patxi Castillo
Consultor en efectivitat personal i de les organitzacions per a l'assoliment de l'Alt Rendiment

  • 1
  • 0

Comenta aquest article