La cooperativa Som Energia preveu arribar enguany a més de 40.000 llars i empreses


A punt de reunir 26.000 socis i sòcies i 35.000 contractes a tot l'Estat Espanyol en només 5 anys d'existència, la cooperativa d'energia renovable Som Energia, la de major creixement a Europa, ha celebrat la seva Assemblea General aquest dissabte 28 de maig amb l'objectiu complert d'haver posat en marxa la primera planta fotovoltaica després de l'eliminació de les primes a les renovables, totalment finançada mitjançant el Generation kWh , un nou model d'inversió col·lectiu basat en el retorn energètic en lloc del retorn financer.

Durant l'Assemblea s'ha fet un repàs de l'exercici econòmic i social de l'any 2015, i s'ha presentat el pressupost del 2016, que preveu facturar més de 23 milions d'euros (el que suposa un increment del voltant del 50% en la facturació respecte a l'any  anterior ). També s'ha deixat palès l'augment del nombre de socis i sòcies, de l'Equip tècnic per gestionar el volum de treball generat pel creixement de la cooperativa, i l'increment de la producció, que representa el 4,5% de l'ús d'electricitat que fan els nostres socis / es i clients.

Entre els acords, l'Assemblea ha aprovat que Som Energia sigui representant de productors, el que suposarà assumir noves responsabilitats, tenir més independència respecte d'altres agents, i donar millor servei als petits productors i consumidors.

L'Assemblea General s'ha celebrat a la seu central a Girona, i s'ha realitzat simultàniament a 20 ciutats de l'Estat connectades per  videoconferència, on han participat més de 360 socis i sòcies de la cooperativa.

L'Assemblea General és l'òrgan de decisió de la cooperativa i l'espai on els socis i sòcies exerceixen el seu dret a vot per a definir les línies estratègiques per assolir els objectius de transformació social i activitat econòmica que es tenen fixats.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article